+32 496 874 213 Katrien@katndogs.be

Puppytraining

Individuele puppytraining op maat

Omdat een goede start zo belangrijk is

Verwelkom je binnenkort een jonge pup in huis? Of is hij net gearriveerd? Wil je het graag helemaal goed doen maar zit je nog met vragen en twijfels?

Als trotse eigenaar van een nieuwe puppy weet je dat de eerste paar maanden van zijn leven cruciaal zijn voor de ontwikkeling van goede gewoonten en gedrag. Het is daarom belangrijk om je pup vanaf het begin op te voeden en te trainen, zodat hij kan uitgroeien tot een gelukkige en gezonde volwassen hond.

De individuele puppytraining op maat helpt je bij het opvoeden en trainen van je puppy. Van zindelijkheidstraining tot gehoorzaamheidsoefeningen, Kat’n Dogs biedt alles wat je nodig hebt om je puppy succesvol te begeleiden. Zodat jullie samen een lang en gelukkig leven kunnen leiden.

  Individuele puppytraining op maat

  Welke individuele puppytraining past bij jou?

  Kat’n Dogs biedt 4 verschillende puppytrainingen op maat:

  Puppy Komt

  Ben je in blijde verwachting van de komst van je puppy? Heb je toch nog vragen en twijfels over de praktische aspecten? Dan is Puppy Komt speciaal voor jou gemaakt!

  Puppy 1

  Is je pup al gearriveerd en wil je graag  begeleiding tijdens de eerste weken? Wil je graag zo snel mogelijk starten met de opvoeding en de training? Groot gelijk want je kan er maar beter vroeg aan beginnen. Zo leg je meteen een prima basis voor later. Is je pup tussen 8 en 14 weken oud, dan is Puppy 1 voor jou!

  Puppy 2

  Ondertussen is je pup alweer enkele weken thuis en helemaal fijn ingeburgerd? Dan kan je verder bouwen aan die goede training en opvoeding tijdens de sessies van Puppy 2!

  Puppy Intens

  Heb je een pup in huis maar heb je het momenteel ontzettend druk op je werk? Ontbreekt het je nu dus even aan tijd om hem de zo belangrijke basis voor een degelijke opvoeding en training zelf te geven? Geen paniek, Kat’n Dogs neemt het van je over! Schrijf dan snel in voor Puppy Intens zodat jouw pup zijn perfecte start niet mist.

  Voorbereiding van komst puppy

  Puppy Komt

  Vóór zijn komst

  Engelse Cocker puppytraining op maat

  Puppy 1

  Van 8 tot +/-14 weken

  Individuele puppytraining

  Puppy 2

  Vanaf +/- 14 weken

  Puppy Intens

  Puppy Intens

  Als je zelf geen tijd hebt

  Kat'n Dogs | Schaveystraat 27 | 3040 Neerijse | +32 496 874 213