+32 496 874 213 Katrien@katndogs.be

Praktisch

We gaan voor succes!

Kat’n Dogs gebruikt enkel de positieve trainingsmethode omdat die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Dat betekent dat we focussen op wat goed gaat. We belonen gewenst gedrag en gaan voor succes. Omdat het motiveert, voor iedereen de fijnste methode is en gewoon, omdat het werkt.

Individuele trainingen geven me de mogelijkheid me volledig aan te passen aan wat jij wil, aankan en als resultaat voor ogen hebt. Ik houd dus rekening met wat jouw hond kan maar ook met waar hij klaar voor is. We sturen bij waar nodig tijdens de periode van de trainingen. Omdat elke hond verschillend is.

  Puppytraining

  Alle sessies worden individueel gegeven. Ze vinden plaats bij je thuis of op locatie (de markt, de drukkere winkelstraat, het speelplein, het bos, de losloopweide, enz.).

  Gedragstherapie

  Voor we elkaar voor de eerste keer ontmoeten stuur ik je een vragenlijst over je hond door. Je antwoorden helpen me alvast om dat eerste gesprek voor te bereiden. We kunnen dan meteen dieper ingaan op de knelpunten.

  Aan het eind wordt er een diagnose opgesteld en een plan van aanpak. Indien je je daarin kan vinden starten we zo snel mogelijk met de therapie. Die is volledig op maat en op het ritme van jou en je hond. Het is moeilijk op voorhand te kunnen bepalen hoeveel sessies er precies nodig zijn en hoelang het zal duren om het gestelde gedrag om te buigen. Er bestaan echter geen quick fixes. Het resultaat wordt uiteindelijk bepaald door verschillende factoren. Om gedrag om te buigen heb je tijd, geduld en doorzetting nodig.

  Individuele training… alleen maar voordelen!

  R

  Wanneer het jou het beste uitkomt

  geen stress dus na een lange werkdag en dan nog snel snel naar de hondenschool…

  R

  Bij je thuis of op een locatie in de nabije omgeving

  ik kom bij jou, jij blijft lekker thuis

  R

  Volledig op maat gemaakt

  helemaal op jouw ritme en dat van je hond

  R

  Een aangepast programma

  waarin we focussen op wat jij belangrijk vindt en nodig hebt

  R

  Een persoonlijk plan van aanpak

  omdat jij en jouw hond uniek zijn

  R

  Geen drukke prikkelrijke omgeving

  zodat je hond in alle rust kan bijleren

  R

  Al je persoonlijke en praktische vragen beantwoord

  want daar maken we graag tijd voor vrij

  R

  100% aandacht voor jou en je hond

  je hoeft niet te wachten, het is altijd aan jou!

  Overtuigd? We gaan er voor!